top of page

Camping

CAMPINGPLATS MED EN SJÖUTSIKT ATT MINNAS

Platser

23

(med elektricitet)

Tillgänglig

15.may till 9. oktober

Vandrarhemmet ligger mitt i Furudal och direkt vid Oeresjön. Från trädgården kan du njuta av utsikten över sjön och  du har en badplats på 100 m avstånd. Vandringsleder börjar precis i utkanten av Furudal och du kan ta del av skogens lugn och natur.

De lokala butikerna (Snitths Hantverksbageri, Hillboms Restaurang och Pizzeria, Furudals Retro, Frisörbutiken, Skoaffären La Gunilla och butiken Tempo) finns inom gångavstånd. På Tempo finns Postnord och Bankomat. Hockeyskolan, Icehallen och busshållplatsen ligger bara 300 m bort.

Furudals Vandrarhem är den perfekta platsen att mysa i lugn och ro, att uppleva Dalarnas historia, ge sitt motionerande eller idrottande en nystart, träna inför Vasaloppet sommar och vinter eller för att ge barnen en annorlunda upplevelse med att fiska, plocka svamp, simma, cykla, kanota  eller plocka bär, åka långfärdsskidor eller prova att åka snöskoter.

Och-mycket viktig, om du är intresserad av hockey: Det lokala hockeylaget IFK Öre spela ofta match på helgerna och hockeyborgen organiserar träningsläger och populära cuper.

Om du är intresserad av konst och historia eller geologi och biologi erbjuder Mora, Rättvik och Falun spännande museer och sevärdheter (se link Upplever här på hemsidan).
Vi hjälper till med aktivitetstips och bokningar och  kan tipsa om var ni hittar vackra vandringsleden så att er vistelse skall bli så trevligt som möjligt. 

Kolla  på nya
kartan nedan!

VI ERBJUDER

e5.jpg

•    gratis Wifi finns på hela tomten

•    ett volleyboll nät

•    du kan hyra cyklar hos oss

•    du kan hyra kanoter hos oss

•    en grillplats

HUSDJUR

Hundar är välkomna på våra campingar får inte vistas i våra gemensamma utrymmena.
Hundägare ombedes visa största möjliga hänsyn mot övriga gäster.
Hunden skall alltid hållas i kort koppel och rastning ska ske utanför campingområdet.

Rudelreise_Sverige_2021_104_edited.jpg
Camping Original.png
bottom of page